Podzimní ohlédnutí za 19. Mezinárodním folklorním festivalem CIOFF PLZEŇ 2015

7. říjen 2015

Letošní letní sezóna folklorních festivalů už je za námi, ale naštěstí máme rozhlasové mikrofony a záznamovou techniku! I teď na podzim si tak můžeme dopřát malé ohlédnutí a příjemnou festivalovou atmosféru si připomenout.

Mezinárodní folklorní festival CIOFF PLZEŇ už má v Plzni své fanoušky a stálé příznivce – a rozhodně jich není málo. Hlavní festivalová scéna U Branky při hlavních pořadech náporu diváků pomalu přestává stačit, ale organizátoři zatím o přesunu na jiné místo rozhodně neuvažují. Příjemné prostředí sadů totiž dává festivalu neopakovatelnou atmosféru a skvěle se v ní vyjímal i večerní hudební pořad – „Večerní muzikantské dostaveníčko“, který se na scéně U Branky odehrál v sobotu 6. června 2015.

Lidové muziky z Plzně, Opavy, ale i ze Slovenska, Německa, Bulharska, Polska, Velké Británie nebo dalekého Portorika. Ty všechny se v rámci letošního plzeňského folklorního festivalu postavily před naše rozhlasové mikrofony a výsledek vás určitě potěší .

Poslechněte si ohlédnutí za 19. Mezinárodním folklorním festivalem CIOFF Plzeň 2015 ve 2 dílech Špalíčku lidových písní!

Letošní letní sezóna folklorních festivalů je za námi, ale vy si můžete atmosféru letních festivalů připomenout. Ve Špalíčku se společně s Michaelou Vondráčkovou ohlédneme za letošním 19. Mezinárodním folklorním festivalem CIOFF PLZEŇ. Ohlédnutí za letním MFF CIOFF PLZEŇ 2015 1. díl
Další ohlédnutí za letošní letní sezónou folklorních festivalů vám nabídne Michaela Vondráčková. Připravila pro vás druhou část snímků, které naše rozhlasové mikrofony zachytily během letošního 19. Mezinárodního folklorního festivalu CIOFF PLZEŇ 2015. Ohlédnutí za letním MFF CIOFF PLZEŇ 2015 2. díl
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.