Zdravá domácí zmrzlina

Zdravá domací zmrzlina - Foto: Lenka Rojíková

Zdravá domací zmrzlinaFoto: Lenka Rojíková

podle paní Lenky Rojíkové.

Suroviny: 

ovoce (borůvky, jahody, maliny…)
obilným sirup nebo sladký obilný nápoj 

Postup: 

Právě dozrávající drobné ovoce dáme zmrazit do mrazáku. Potom ho dáme do mixéru, osladíme obilným sirupem nebo přirozeně sladkým obilným nápojem a rozmixujeme. Podáváme v misce nebo oplatkovém kornoutu bez cukru. 

Pšeničný či rýžový sirup a také rýžový nebo jáhlový nápoj koupíme běžně ve zdravé výživě. 

Autor:   odborník
Pořad: Hobby magazín  |  Stanice: Plzeň
Čas vysílání: vysíláno do prosince 2013  
 

Nové články v rubrice

Stojíme o váš názor

Pište nám své názory přes webový
formulář, SMS, Facebook nebo
Twitter, můžete je i sdílet se svými
přáteli. Nejzajímavější názory rádi odvysíláme.

Plzeňský kraj
  Srážky: sněžení, D5-84,5
  Srážky: sněžení, D5-83,6
  Srážky: sněžení, D5-136,2

Mobilní verze | Podmínky užití | English
© 1997-2018 Český rozhlas

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace