Víno proti pálení žáhy, žaludečním křečím a nevolnosti

podle paní Heleny Fialové.

Suroviny:

  • 125g medu
  • 1l červeného nebo bílého vína
  • 50ml šťávy z pelyňku

Postup:

Víno a med pomalu přivedeme k varu, pak přilijeme šťávu z pelyňku a vaříme 5 min. Nalijeme do lahví. Užíváme každé ráno nalačno 1 likérovou skleničku.

autor: posluchač

Nejnovější recepty

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka