I v Plzni nadělují Ježíškova vnoučata. Tentokrát se dárkem stal houslista Pavel Šporcl

14. prosinec 2017

Ježíškova vnoučata potěšila dalšího seniora. Obdarovanou se stala paní Jaroslava Dubská, která pobývá v denním stacionáři Domovinka. Je jí 86 let a přála si navštívit koncert houslisty Pavla Šporcla v Měšťanské besedě.

Přání paní Jaroslavě Dubské splnili manželé Monika a Štěpán Hulíkovi z Plzně. Důvod, proč se stali Ježíškovými vnoučaty, je podle nich prostý.

„Prostě nám přijde pěkné, udělat někomu radost. A nás to kromě energie a pár korun nic nestojí. Myslím si, že pokud člověk může, měl by dělat druhým radost. Projekt Ježíškova vnoučata se nám líbí, je to moc pěkná myšlenka a doufám, že to bude mít pokračování. I my chceme pomáhat dál,“ řekl Štěpán Hulík.

Koncert Pavla Šporcla si paní Dubská vybrala proto, že má houslistu velmi ráda „Je to úžasné. To jsem vůbec nečekala. A překvapuje mě čím dál tím víc, že se kolem toho vyskytují mladí lidé. To je moc dobře,“ řekla Jaroslava Dubská.

A koncertem to neskončilo

Během koncertu se podařilo zařídit ještě jednu nečekanou a neplánovanou věc. Paní Dubská se osobně setkala s Pavlem Šporclem. „Jsem moc rád, že jsem se stal vaším dárkem. Ježíškova vnoučata jsou krásným projektem Českého rozhlasu,“ ohodnotil Pavel Šporcl.

Další obdarovanou od Ježíškových vnoučat se stala paní Jaroslava Dubská, která pobývá v denním stacionáři Domovinka. Je jí 86 let a přála si navštívit koncert houslisty Pavla Šporcla v plzeňské Měšťanské besedě

„Byl to nejkrásnější vánoční dárek, co bych mohla čekat. Moc se mi to líbilo. Velký dar je pro mě i to, že jste ke mně všichni tak hodní, vstřícní a ochotní,“ popsala svůj vánoční dárek dojatá paní Jaroslava Dubská.

Podobné akce jsou důkazem, že projekt Ježíškova vnoučata má smysl. Děkujeme, že pomáháte.

autoři: kos , jik
Spustit audio