Není vyhráno, vědí plzeňští fotbalisté. V Teplicích ale navýšili náskok

Devětkrát v řadě zvítězili, desátou výhru fotbalisté Plzně nepřidali, ale příliš jim to v Teplicích nevadilo. Kvůli porážce Sparty totiž i tak navýšili svůj náskok v čele Synot ligy, o titulu ale ještě příliš mluvit nechtějí. V zápase navíc třikrát trefili brankovou konstrukci.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Střela Františka Rajtorala skončila pouze na břevně

Střela Františka Rajtorala skončila pouze na břevně | Zdroj: ČTK

„Podobný gól jsem dal i v Hradci. Letělo to do brány, akorát ‚Táborák‘ (Ivo Táborský, pozn. red.) to tečoval zády, takže to skončilo na břevně. To už je štěstí, pro mě smůla,“ zalitoval po zápase neproměněné šance plzeňský František Rajtoral.

Branková konstrukce zastavila také střely Václava Procházky a Jana Holendy, dvakrát navíc Viktoria minula prázdnou branku. Jindy by se asi hráči Viktorie mračili, vzhledem ke ztrátě Sparty ale v tabulce i tak zvýšili svůj náskok.

Přehrát

00:00 / 00:00

Ohlasy plzeňských fotbalistů i trenéra Koubka získal po remíze v Teplicích reportér ČRo Jan Suchan

„Možná jsme trochu zklamaní, že nemáme 3 body, ale máme bod zvenku a náskok na Spartu se zvýšil na 6 bodů, takže můžeme být spokojení,“ přemýšlí Václav Procházka.

Náskok šesti bodů během posledních šesti kol ještě žádný tým v historii české ligy nepromrhal.

„Není vyhráno, dokud není matematická jistota. Situace se zdá být dobrá, ale víte, jak to chodí. Někdo se zraní, přijde do toho karta, epidemie chřipky… Takže 6 bodů není nic,“ nechává špetku naděje fanouškům Sparty trenér Plzně Miroslav Koubek.

Jan Suchan, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme