Novými dresy chce své fanoušky oslnit plzeňská Viktorka

16. červenec 2015

Fotbalisté Viktorie Plzeň vstupují 18. července do nové sezony, v Superpoháru se utkají s Libercem. Na hřiště chtějí vyběhnout ve zbrusu nových dresech.

Vzhled nových dresů domácí sady plzeňských fotbalistů se od předchozích podob výrazně liší. I když sice zůstala tradiční červeno-modrá kombinace, pruhy na dresech nabraly zcela nový trendy směr. Tentokrát jdou poprvé šikmo, dosud přitom byly vždy svislé. Ani barva ale nezůstala klasická. Modrá totiž postupně tmavne. Tmavě modrá je barvou odvahy a soustředění, výrobce dresů její odstín důkladně konzultoval se samotnými hráči Viktorie.

Změny designu se samozřejmě nedotkly jen domácí sady, fanoušci je zaznamenají u všech tří setů. U obou venkovních sad, ale zůstaly stejné barvy, jako byly v minulých sezonách. Zůstávají i dál laděny do kombinace bílé a černé.

Vedení klubu i samotní fotbalisté jsou s novou podobou dresů spokojeni, navíc pro ně ani není velkým překvapením. Vybraní hráči se totiž na kompletním vývoji dresů od začátku podíleli a celý tým se pak s nimi seznámil už v rámci oficiálního focení na nedávném soustředění v Rakousku. Teď Viktoriáni doufají, že se dresy zalíbí i fanouškům, a že v nich klub prožije úspěšnou sezonu 2015/2016.

V nových šikmých pruzích vyběhnou fotbalisté na hřiště poprvé v sobotu 18. července. V rámci Superpoháru nastoupí doma od 19:15 proti Liberci. Fanoušci si ale už ode dneška mohou nové dresy kupovat ve fanshopu.

autor: Směna ČRo Plzeň
Spustit audio