Pohádková chalupa v Mlázovech tento to týden ožije divadlem

15. srpen 2017

Prázdniny se nám sice pozvolna přehouply do své poslední třetiny, nicméně způsobů jak si je zpestřit je stále ještě dost. Například v Pohádkové chalupě v Mlázovech na Klatovsku patří celý tento týden divadlu. Navíc se tam chystá i několik doprovodných akcí, které by mohly potěšit nejen děti, ale i jejich rodiče.

Organizátoři připravili řadu zajímavých divadelních představení. Každý den potěší děti několik českých pohádek, které sehraje originální české maňáskové divadlo. Jmenuje se Docela malinkaté divadélko z Příchovic, a hrát bude každý den v 11, ve 13 a v 16 hodin. Zajímavostí je, že do děje představení mohou zasáhnout i sami diváci.

Velké divadlo je na programu zítra 16. srpna, kdy v areálu pohádkové chalupy zazní zpěvohra Lucerna v podání ochotníků z několika spřátelených souborů. Začátek je ve 20 hodin.

Tento týden se mohou návštěvníci těšit i na zajímavý doprovodný program, který se bude konat každý večer. Například dnes ve 20 hodin je naplánována Noční prohlídka Pohádkové chalupy a samotnými průvodci po domě plném skřítků a tajemných bytostí budou čarodějnice Džumagul a starý vypelichaný čert Bonifác. S těmi se mohou do chalupy podívat odvážlivci nejen dnes, ale ještě i v pátek.

Ve čtvrtek 17. srpna bude pro změnu v 18:30 táborák. Chystá se i noční procházka skřítčí rezervací, na které budou její účastníci plnit i nějaké ty úkoly.

autoři: en , jik
Spustit audio