Sparťan Bahenský posílí karlovarskou Energii

30. leden 2015

Hokejisty Karlových Varů posílil útočník Zdeněk Bahenský z pražské Sparty. Osmadvacetiletý hráč, který letos vypomáhal i Kladnu, přichází na hostování do konce sezony.

„Očekáváme od něj, že rychle zapadne do našeho týmu a začne se podílet na střílení branek. Chabá koncovka je náš největší problém,“ říká generální manažer HC Energie Miroslav Vaněk, který jedná ještě o dalším doplnění kádru před sobotní uzávěrkou přestupů.

Zdeněk Bahenský by měl do prvního utkání naskočit už dnes. Postaví se tak hned v dresu Karlových Varů proti svému dosavadnímu zaměstnavateli Spartě Praha. V Karlových Varech už působil krátce v sezoně 2007/08, kdy při hostování z Litvínova sehrál za tým z lázeňského města 10 utkání.

Rodák ze severočeského Mostu v této sezoně sehrál za Spartu 18 zápasů a vstřelil jednu branku. V dresu Kladna v druhé nejvyšší soutěži zaznamenal v 10 utkáních pět bodů za tři trefy a dvě asistence.

Řady karlovarské Energie naopak opouští útočník Radomír Heizer, který se vrací do svého mateřského klubu v Banské Bystrici.

autor: Směna ČRo Plzeň
Spustit audio