Viktoria Plzeň otevřela Štruncovy sady veřejnosti. Ukázala šatny i VIP prostory

Vidět vířivku fotbalistů Viktorie Plzeň, sednout si na lavici v jejich šatně anebo si vyzkoušet VIP sedačky určené ministrům a primátorům - to vše dovolil fotbalový klub ze Štruncových sadů na Dnech otevřených dveří o tomto víkendu. I když se jednalo už o třetí ročník, zájem byl o stadion prvoligového klubu velký.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Den otevřených dveří na plzeňském stadionu Štruncovy sady

Den otevřených dveří na plzeňském stadionu Štruncovy sady | Foto: Martina Klímová

Z návštěvníků převažovali muži, někteří s sebou vzali děti nebo partnerky. Fotili, co se dalo a o vše se aktivně zajímali.

„Jsem tu poprvé. Byl jsem se jednou podívat na Bohemians, ale tady je to lepší,“ sdělil své dojmy ze Štruncových sadů pan Jaroslav z Plzně.

Prohlídka zavedla návštěvníky mimo jiné do šatny hráčů hostů. Ta je vybavena skromně, nicméně požadavkům protihráčů klub umí vyhovět.

„Specifický v tom byl především Manchester City, který si do šatny poručil několik kilo borůvek a rozkládací bazének s ledovou tříští, kde si hráči zřejmě regenerovali unavené svaly,“ připomněl návštěvu anglického velkoklubu mluvčí Viktorky Zdeněk Rataj.

K vidění bylo i tiskové středisko, celé hřiště, nově dostavěná jižní tribuna, televizní studia i speciální kamery, které dokáží rozlišit obličeje fanoušků a odhalit případné výtržníky.

Velký zájem vzbudila šatna domácích, kde si lidé fotili dresy a kopačky domácích hráčů. „Mají tady luxusní koupelnu, šipky, kávovar. Všechno, co potřebují,“ popsal Rataj.

Zájemci se také podívali do regenerační místnosti s vířivkou, saunou, ale i sprchami na fotobuňku. Navštívili i VIP salónky.

Martina Klímová, msk Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme