ON-LINE ROZHOVOR: Preventivní prohlídky

22. leden 2015

Na jaké preventivní prohlídky máme v dospělosti nárok? Jak často bychom na ně měli chodit? Na Vaše otázky odpoví ve čtvrtek 21. ledna od 10:00 hodin MUDr. Milena Mrnková, primářka Centra individuální péče Všeobecné fakultní nemocnice v Praze a 1. LF UK.

MUDr. Milena Mrnková vystudovala Lékařskou fakultu Univerzity Karlovy v Praze, má specializovanou odbornost všeobecného lékařství a postgraduální kurzy pracovního lékařství. Působí v postgraduální výchově jako odborný asistent na Katedře všeobecného lékařství Institutu postgraduálního vzdělávání ve zdravotnictví v Praze a jako primářka Centra individuální péče Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Věnuje se oboru lékařské péče zaměřené na primární péči o pacienty a na záležitosti rodinné medicíny. Poskytuje preventivní a léčebnou péči a vzdělává lidi v oblasti zdraví.

Co všechno se sleduje na preventivních prohlídkách u praktického lékaře? Jaká vyšetření podstoupíte? Čemu všemu se dá díky pravidelné prevenci předejít?

Čtěte také


Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.