Škola flirtu s doktorkou Laurou

6. březen 2012

Laura Janáčková je důkazem, že o sexu se dá v rádiu mluvit i před desátou hodinou. Tak uvedl moderátor Rádia Impuls Jan Benešovský odpolední pořad Partnerské Impulsy doktorky Laury. Po krátkém představení tohoto pravidelného vysílání pak pozval hlavní aktérku na jeviště.

Paní doktorka hned v úvodu svého představení přiznala, že partnerská problematika je její vedlejší téma a primárně se věnuje psychologické onkologii. „Ale sex je přece zábava, a tak se k tomu musí i přistupovat,“ ihned dodala. Krátce na to oznámila, že se ve své přednášce bude věnovat škole flirtu a poukáže na lidské jevy, které dělají člověka atraktivním. V sále obsazeném lázeňskými hosty pokročilejšího věku se rozhostilo ticho a některé dámy po sobě vrhaly nevěřícné pohledy.

„Jste přece v lázních, to je místo pro flirt přímo zrozené“, poznamenala doktorka Laura a krátce nato se atmosféra v Kolonádě skutečně uvolnila. Paní doktorka popsala každý detail lidského těla, který může k druhému pohlaví vysílat určité signály. Popsala jaká gesta vykazují naši nejistotu a jaká naopak mají hlásat do světa, že jsme stále k mání. Publikum občas nadšeně vstoupilo do debaty, když se jich sexuoložka Laura zeptala, zda preferují menší či větší prsa nebo zda je velikost penisu důležitá, či se jedná o všeobecně přijatý mýtus. Ano i taková témata nastolila Laura Janáčková na dnešní seanci Rádia Impuls. A to vtipně, elegatně a všechno před desátou hodinou večer.

Ještě před začátkem přednášky jsme paní Lauře a jejímu kolegovi Janu Benešovskému položily pár otázek:

autoři: pan , Radka Holasová
Spustit audio

Naši partneři