Posluchač Jan Petrů (říjen 2013)

30. říjen 2013

Projednáno na veřejné schůzi Rady Českého rozhlasu 30. 10. 2013

Text stížnosti

Vážená Rado,

ve čtvrtek 19.9.2013 v 17:45 jsem chtěl poslouchat svůj oblíbený pořad Jazz notes s Rudolfem Kulkou na ČRo Vltava. Zjistil jsem však, že byl nahrazen Marianem Friedlem. Dovedu si představit, že to pro Vás nic neznamená, když ztratíte jednoho posluchače; ale myslím si, že jich je víc než jeden.

A když už jste Rudolfa Kulku vykopli, měli byste si udělat pořádek také na Vašich internetových stránkách. Viz http://www.rozhlas.cz/vltava/porady/_porad/547
kde je uvedeno:
Čtvrtek:
Jazz notes
Pravidelný zpravodajský týdeník jazzových aktualit, zajímavostí a informací z domova i ze světa uvádějí v živém vysílání Otakar Svoboda, Jiří Starý, Rudolf Kulka a Martin Starý.

S pozdravem
Ing. Jan Petrů

Odpověď Rady ČRo

Vážený pane Petrů,

jménem Rady ČRo potvrzuji převzetí Vaší stížnosti ze dne 20. 9. 2013 a konstatuji, že na podkladu Vaší připomínky si Rada vyžádala vyjádření pana Lukáše Hurníka, šéfredaktora stanice Vltava a vzala je na vědomí.

Věřím, že i nadále zůstanete pozorným a věrným posluchačem Českého rozhlasu, přeji Vám vše dobré a zůstávám s pozdravem

Bohuš Zoubek, místopředseda Rady ČRo

Odpověď za Český rozhlas

Vážený pane inženýre,

děkujeme Vám za zájem o vysílání Českého rozhlasu Vltava. Pořad Rudolfa Kulky byl koncipován jako časově omezený projekt, protože by se častějším zařazováním amatérské hudby časem tematicky vyčerpal. Neprofesionální nebo poloprofesionální hudební scéně se i v ostatních oborech Vltava věnuje jen okrajově. Cyklus pokračuje pořadem zaměřeným na rozvíjející se profesionální jazzové dění na Moravě oživené otevřením Jazzové katedry Janáčkovy akademie múzických umění v Brně.

Doufáme, že ve vysílání ČRo Vltava a ČRo Jazz najdete i další pořady, které vás zaujmou.

S pozdravem

Lukáš Hurník, Ph.D.
Český rozhlas Vltava

Spustit audio