Nový Webík

23. prosinec 2016

Webík je projekt Českého rozhlasu určený pro nejmenší děti a jejich rodiče. Díky obrázkům a zvukovým instrukcím se na Webíku snadno zorientují i děti, které ještě neumí číst nebo se to teprve učí.

Na počítači, mobilu nebo tabletu si tu kdykoli samy pustí živé vysílání Rádia Junior, Písničky Rádia Junior nebo své oblíbené pořady.

Najdou tu samozřejmě i pohádky – jak ty klasické z bohatého rozhlasového archivu, tak pohádky moderní. Pro rodiče, kteří by chtěli dětem pomoct s výběrem, jsme pohádky rozdělili do několika kategorií – jsou tu pohádky popletené, strašidelné, legrační, poučné, na dobrou noc, o zvířátkách nebo třeba o vynálezech. Hned několik nových kamarádů čeká na děti i v pohádkových seriálech.

Celou rodinu zaručeně potěší online hry. Populární pexeso, puzzle, omalovánky, oblékání postaviček, třídění nebo hledání předmětů doplňuje ještě Zvukohraní, které dětem umožní vytvářet nekonečné zvukové smyčky.

Stejně jako vy ale nechceme, aby děti trávily příliš času u počítače. Sekce Tvoření je proto plná vystřihovánek, omalovánek, bludišť, doplňovaček, skládaček – zkrátka všeho, co si děti můžou s vaší pomocí vytisknout a pak už jenom skládat, omalovávat a vystřihovat.

Příjemnou zábavu všem přeje
tým Rádia Junior

autor: Redakce Rádia Junior
Spustit audio