Webík. Nový web plný her a pohádek pro vás!

9. leden 2016

Webík je nový web plný her a pohádek pro vás a vaše rodiče. Díky obrázkům a zvukovým pokynům se na Webíku snadno vyznáte, dokonce i ti nejmenší z vás, kteří ještě neumí číst nebo se to teprve učí.

Na počítači, mobilu nebo tabletu si tu můžete kdykoliv sami pustit živé vysílání Rádia Junior, Písničky Rádia Junior nebo vaše oblíbené pořady.

Najdete tu samozřejmě i pohádky – jak ty klasické z bohatého rozhlasového archivu, tak pohádky moderní. Pro rodiče, kteří vám možná budou pomáhat s výběrem, jsme pohádky rozdělili do několika kategorií – jsou tu pohádky popletené, strašidelné, legrační, poučné, na dobrou noc, o zvířátkách nebo třeba o vynálezech. Hned několik nových kamarádů na vás čeká i v pohádkových seriálech.

Celou rodinu zaručeně potěší online hry. Populární pexeso, puzzle, omalovánky, oblékání postaviček, třídění nebo hledání předmětů doplňuje ještě Zvukohraní, které vám umožní vytvářet nekonečné zvukové smyčky.

Stejně jako vaši rodiče ale nechceme, abyste trávili příliš času u počítače. Sekce Tvoření je proto plná vystřihovánek, omalovánek, bludišť, doplňovaček, skládaček – zkrátka všeho, co si můžete s pomocí mámy, táty, babičky nebo dědy vytisknout a pak už jenom skládat, omalovávat a vystřihovat.

Příjemnou zábavu všem přeje
tým Rádia Junior

autor: Redakce Rádia Junior
Spustit audio