Nalaďte si o prázdninách Starparádu

24. červen 2019

Vy posloucháte je, co ale poslouchají hvězdy hudebního nebe? O prázdninách se to dozvíte ve Starparádě – speciálních letních dílech oblíbené Hitparády Rádia Junior. Čekají na vás rozhovory se známými českými zpěvačkami a zpěváky a spousta super muziky!

Zajímá vás, na kterých písničkách ujíždí Pokáč, Mirai nebo Naty Hrychová? Tak poslouchejte Starparádu Rádia Junior s Klárou Novákovou! Megazajímavé rozhovory s hvězdami české pop music startují každou prázdninovou sobotu a neděli v 17:00.

Naladit si nás můžete třeba tady.

A to zdaleka není všechno! Starparádou bude žít i YouTube kanál Rádia Junior! Takže se těšte i na videa! V nich každému z hostů zadáme hned dvě výzvy. První bude rozhlasová. Co myslíte, dokáže se Tereza Mašková proměnit v rozhlasovou reportérku? Pokáč v moderátora? A Robin Mood ve skřítka Hajaju? A naučí nás Mirai přes rádio japonsky?

Pokáč a moderátorka Klára Nováková se na vás těší ve Starparádě Rádia Junior

No a ta druhá výzva? V té naše hvězdy dostanou jen pár minut na to, aby složily písničku o Rádiu Junior. Co myslíte, dají to? To zkrátka musíte slyšet i vidět!

Hlasovat se tedy přes prázdniny nebude a žebříček hitparády rozjedete zase až v září, ale ani v létě o svou dávku super hudby nepřijdete!

Oblíbená Tereza Mašková zavítala do pořadu Stárparáda
Spustit audio