Zapoj se do velké rodinné soutěže o spoustu cen!

10. září 2012

Až do Vánoc s námi můžeš hledat tajenku velké rozhlasové křížovky. S řešením ti pomůžou naše nápovědy. Stačí jenom pozorně poslouchat vysílání Rádia Junior.

Chceš vyhrát model letadla od společnosti Eduard, jízdní kola od společnosti Author, poukaz na nákup oblečení od společnosti Cool Kid, multifunkční troubu, kterou do soutěže věnovala společnost Whirlpool, roční předplatné časopisu ABC, hru Angry Birds od společnosti Albi a další zajímavé ceny? Zapoj se do soutěže Rádia Junior.

Každý týden tě pomocí 8 nápověd ve vysílání (denně ti prozradíme dvě) dovedeme ke klíčovému slovu. Když ho uhodneš a napíšeš na naše webovky, odemkne ti 1 ze 14 písmenek v tajence.

Nápovědy uslyšíš od pondělí do čtvrtka v Rádiu Junior (mezi 19.00 a 20.00). Některé nápovědy je možné ulovit i jindy ve vysílání Českého rozhlasu Dvojka.

Aby ti neutekly nápovědy, které nebudou přímo ve vysílání Rádia Junior, ale během dne ve vysílání stanice Český rozhlas 2 – Praha, budeš potřebovat pomoc někoho dospělého. Když se bude nápověda vysílat v době, kdy budeš ve škole, může ti ji ulovit maminka, tatínek, starší sourozenec nebo třeba babička s dědou.

Každý týden ve čtvrtek večer budeš mít pohromadě všechny nápovědy. Uhodni podle nich slovo, napiš ho na naše stránky a bude-li to správné klíčové slovo, objeví se ti písmenko.

Bonusová cena soutěže Hledejte slova

ODEMYKÁNÍ PÍSMENEK

Toto písmenko si napiš do herního plánu. 14. prosince se ti v něm objeví tajenka, kterou přečteš pozpátku a pošleš nám ji do redakce. Zařadíme tě do losování o velkou cenu a v předvánočním Rádiu Junior oznámíme vítěze, který si odveze čtyři kola, mikrovlnku, model letadla, hru Angry Birds a poukázky na nákup oblečení!

Ještě víc cen!

Jestli nechceš čekat až do Vánoc, můžeš získat týdenní ceny. Každý týden hrajeme o knížky, které nám věnovalo nakladatelství Portál a nakladatelství Lika klub, také o Školní atlasy dnešního světa, které nám věnoval Terra klub, a poukázky na nákup oblečení od společnosti Cool Kid. Stačí, když pošleš e-mailem na adresu radiojunior@rozhlas.cz správné písmenko týdne, ve kterém soutěžíš. Ze správných odpovědí vylosujeme 3 šťastné výherce.

Týdenní klíčová slova tě pak dovedou ke slovům měsíce. Když uhodneš, jaké slovo jsme hledali, a vylosujeme tě, dostaneš od nás měsíční bonusovou cenu: multifunkční troubu od společnosti Whirlpool, roční předplatné časopisu ABC, SIM kartu do mobilu s volnými minutami od společnosti T-Mobile, hru Zázračná příroda od společnosti Albi, CD, knížku a maličkost od firmy Igráček.

A kdo má hodně velkou chuť luštit, pro toho jsme připravili superbonus. Superbonus je slovo poskládané z bonusových (měsíčních slov) za měsíc září, říjen, listopad a prosinec. Kdo ho uhodne a pošle nám správné znění na radiojunior@rozhlas.cz, toho zařadíme do slosování o superbonusovou cenu: dálkově ovládaný model minivrtulníku od společnosti Pecka model, batoh od společnosti T-Mobile, poukázky na oblečení od společnosti Cool Kid a hru Angry Birds od společnosti Albi.

Superbonusová cena soutěže Hledejte slova
Logo firmy Pecka Modelář

Soutěžní tým

Tým může mít maximálně 5 členů, nejméně musí mít členy 2. Alespoň jeden člen týmu musí být dospělý (starší 18 let). A v týmu musí být alespoň jedno dítě mladší 15 let. Takže můžeš soutěžit třeba ty s maminkou, nebo přibrat ještě tetičku.

HODNĚ ŠTĚSTÍ!

PS: Celá pravidla najdeš na téhle stránce. A kdyby ti nebylo něco jasné, ptej se na radiojunior@rozhlas.cz, rádi ti odpovíme.

Vytiskni si herní plán, pomůže ti zapamatovat, co už jste v týmu vyluštili.

Herní plán - Velká rodinná soutěž Rádia Junior
autor: Redakce Rádia Junior
Spustit audio