Mikuláš je tu! Co jsme pro vás připravili?

5. prosinec 2018

Dneska chodí Mikuláš. Tak honem nasadit úsměvy a zapřemýšlet, co dobrého jste letos udělali. Ale nebojte, nějaké to drobné zlobení určitě nebude vadit. A čím si tady na webu Junioru můžete zkrátit to nekonečné čekání? Co si zahrát nějakou speciální hru na Webíku, nebo si poslechnout, jak na Mikuláše čeká Venda, Fráňa, nebo jejich spolužačka Vokurková?

Hraj si

Na Webíku najdete speciální hry. Složte si puzzle s Mikulášem nebo puzzle s jeho pekelným pomocníkem. Čeká na vás také hravé pexeso s předměty, které nesmí žádnému čertovi chybět. Co s sebou naopak nosí Mikuláš? I to zjistíte, když vyzkoušíte mikulášské pexeso. Tak hurá do toho!

Čert

Poslouchej

Protože jsme rádio, najdete tu také spoustu věcí, které si můžete pustit do uší. Venda s Fráňou se dnes v díle nazvaném Mikuláš zamysleli nad tím, jestli náhodou není škola peklo. Co myslíte vy?

Jejich spolužačka Anděla zase ve svém deníku řeší, jestli udělala dost dobrých skutků a co se vlastně ve škole celý den děje. Dnešní zápisky nazvala trefně – Koho vezme čert? No, to by nás taky zajímalo. Tak si to poslechněte.

Jak se rozplete zamotaný příběh jedné nepovedené obchůzky čerta s Mikulášem se dozvíte v rozverné rozhlasové hře Zuzanka to zařídí.

Už jste si všechno poslechli? Tak si nalaďte naše živé vysílání.

Vyrob přání a daruj radost

A aby během toho poslouchání vaše ruce jen tak nezahálely a čekání na Mikuláše vám opravdu uteklo, zkuste vyrobit vánoční přáníčko pro babičky a dědečky z domovů pro seniory. Když nám ho pak pošlete, aby dorazilo na adresu Rádio Junior, Vinohradská 12, Praha 2, 120 99 do pátku 14. prosince, předáme ho těm, kteří z něj budou mít obrovskou radost. Není na škodu udělat na Mikuláše nějaký ten dobrý skutek ;-)
Jak na to se dozvíte tady.

autor: Redakce Rádia Junior
Spustit audio