Přijďte na narozeninovou párty Rádia Junior

15. únor 2019

Rádio Junior vás baví už celých šest let! Za tu dobu jste si s námi užili spoustu legrace. Pojďme to všechno spolu pořádně oslavit! Nenechte si 2. března ujít veselou párty. Popřát Junioru přijdou třeba herec a zpěvák Milan Peroutka, beatboxer En.Dru nebo zpěvačka Eva Matějovská. Chybět nebudou ani vaši oblíbení moderátoři.

Slavit budeme v sobotu 2. března od 14 do 17 hodin v Českém rozhlase v Praze a máme pro vás nabitý program plný písniček, soutěží a super hostů. Mezi gratulanty nebude chybět zpěvačka Eva Matějovská, energii rozproudí také beatboxer En.Dru, který sám zastoupí celou kapelu a možná se s námi podělí o pár fíglů. Nakonec zazpívá Milan Peroutka, známý třeba z pořadu Tvoje tvář má známý hlas.

A kdo všechno už Rádiu Junior popřál? Jen si to poslechněte

Odpolednem plným zábavy vás provedou moderátoři Rádia Junior Jana Rychterová a Jakub Voříšek, spolu s dětskými moderátory, které určitě znáte z pirátského vysílání s názvem Správná desítka. Chybět samozřejmě nebudou ani osobnosti Rádia JuniorPetr Ševčík alias youtuber Ševa, Klára Nováková z Hitparády a další.

Kromě hlavního programu je pro vás připravena i spousta soutěží a her a komiksový workshop, kde si můžete například vyrobit vlastní superhrdinskou masku. Pro každého návštěvníka do 13 let máme navíc komiksový dárek!

Narozeniny oslavíme také speciálním živým vysíláním (naladit si to pak můžete tady) spolu s našimi hvězdnými gratulanty. Přijďte se podívat do studia a zjistěte, jak takové vysílání vypadá.

Zkrátka, bude to jízda! Zažijte to s námi!

Kdy: sobota 2. března od 14 do 17 hodin
Kde: Český rozhlas, Vinohradská 12, Praha
Vstup je zdarma.

Přidejte se k naší události na Facebooku

autor: Redakce Rádia Junior
Spustit audio