Rádio Junior potkáte na Světě knihy Praha 2018

10. květen 2018

Pro všechny milovníky knížek máme skvělou zprávu – začal Svět knihy, největší knižní veletrh v České republice! Nakladatelství a tiskárny tu představují svoje nejlepší nové knížky, ale taky třeba audioknihy nebo deskové hry. A Rádio Junior vysílá ve dnech 10.–11. 5. ze Světa knihy živě. Přijďte se na nás podívat, nebo si nás nalaďte!

Svět knihy se na Výstavišti Praha koná každý rok. Pravidelně se sem sjíždějí vystavovatelé a hosté z mnoha zemí celého světa. Letos se bude veletrh soustředit hlavně na témata Komiks a Převratné 20. století. Na své si ale přijdou čtenáři všech žánrů.

V Průmyslovém paláci však najdete nejenom stánky nakladatelů, ale třeba taky deskoherní zónu, prostor pro milovníky fantasy a sci-fi žánrů nebo improvizovanou kuchyni, kde se budou připravovat recepty podle kuchařky.

A bude tam samozřejmě i Rádio Junior!

Přímo do našeho přenosového vozu, odkud budeme živě vysílat, se můžete podívat ve čtvrtek 10. 5. od 17.00 do 19.00 (to vysílá Kuba Voříšek) a v pátek 11. 5. od 16.00 do 19.00 (vysílá Jana Rychterová). A třeba potkáte i Ušouna Rušouna ;-)

Nemůžete nás minout – budeme přímo před Průmyslovým palácem na Výstavišti v Praze 7.

autor: Helena Petáková
Spustit audio