Soutěžní a pohádková. Taková bude Noc s Andersenem na Rádiu Junior

19. březen 2018

Skoro přesně po roce jsou tu zase Váno… ale ne, žádné Vánoce, přece Noc s Andersenem! Je to akce knihoven, při níž děti nocují v knihovně u příležitosti výročí narození dánského pohádkáře Hanse Christiana Andersena. Užít si ji ale můžete i s námi! V pátek 23. března vás na Rádiu Junior a na Dvojce Českého rozhlasu čekají tři pohádkové hodiny živého vysílání.

Co vás čeká?

A protože v mnoha pohádkách je důležité číslo tři – tak schválně: tři zlaté vlasy měl děda Vševěda, tři kouzelné oříšky pro Popelku, obvykle jsou na zámku princezny po třech a s princi to bývá podobné, také mají v královských rodinách většinou tři. I my pro vás máme TŘI pohádkové hosty, TŘI soutěžní úkoly, TŘI pohádky a taky TŘI rozhlasové návštěvy na místech, kde se Noc s Andersenem odehrává.

Soutěž, soutěž, soutěěěž!

Těšit se můžete i na speciální tříhodinovou soutěž. Výhry opravdu stojí za to – digitální rádio, obří kouzelnická sada a spousta krásných knížek nebo her. Ponocovat s námi a s Andersenem se určitě vyplatí. Těší se na vás moderátoři Romana Růžičková a Jakub Voříšek, ale taky herečky a princezny Tereza Voříšková a Marie Míkova a zámecký pán ze Sychrova Miloš Kadlec. Nařiďte si budíky, ať nic neprospíte, pohádková noc na Rádiu Junior a na Dvojce Českého rozhlasu začíná v 19:00 a spát se nepůjde dřív než ve 22:00.

Naladit si nás můžete zde.

Spustit audio