Nechte si přispět na svoji expedici!

22. květen 2008

Expediční fond podporuje cestovatelské, horolezecké, vodácké a další expedice a humanitární či výzkumné projekty - vždy pokud obsahují prvek dobrodružství nebo objevování. O tom, jak expediční fond funguje a za jakých podmínek vám peníze na vaši cestu přidělí, mluvila v cestovatelské a outdoorové Casablance jeho zástupkyně Bohdana Rambousková.

Finanční, materiální a mediální podpora cestovatelům se rozděluje dvakrát ročně ve veřejné soutěži, do které může svůj projekt přihlásit kdokoliv. Dvakrát za rok je ve veřejné soutěži vybíráno několik projektů, kterým jsou rozděleny peníze a věcné dary.

Expediční fond najdete na adrese www.expedicnifond.cz, kde je také seznam projektů, podpořených již v minulých kolech. Některým z realizovaných akcí se budeme v Casablance věnovat ve speciálních tematických dílech.
DALŠÍ KOLO PŘIHLÁŠEK SE BLÍŽÍ - UZÁVĚRKA JE 30. ČERVNA!!!

autor: ČRo Radio Wave
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.