Dejte svým cestám přesah!

22. prosinec 2013

Lokální služby (nejenom) ve Třetím světě se propagují na novém webu Tripfeverr.com. Charitativní Skutečný dárek nabízí možnost udělat Vánoce doma i v Africe. Adopce na dálku se nemusí týkat jenom malých černoušků v Africe! Lékaři bez hranic si zaslouží vaši podporu. Casablanca nabízí v předvánočním čase přehled o několik aktivitách, které by měly cestovatele zajímat.

Informace o dobrých projektech a k tomu zážitky z Ukrajiny anebo Etiopie, které jsou s misemi nebo dobrými úmysly spojené, jsou náplní poslední předvánoční Casablanky. Casablanca, cestovatelský a outdoorový magazín Radia Wave má ve sloganu „Pohybujeme se svobodně po planetě a máme respekt k cizím kulturám“. S dobrým cestováním – se stejně jako s dobrým žitím – pojí kromě svobody a respektu taky zodpovědnost k tomu, s čím se setkáváme.

Hosty Casablanky byli Dušan Brinzanik (Lékaři bez hranic), Marie Janoušková (která už dvakrát s pomocí Charity ČR adoptovala seniora na Ukrajině), Tomáš Vyhnálek (organizátor Skutečného dárku za Člověka v tísni) a Marek Badík, představující nový server Tripfeverr, plný služeb pro cestovatele.
Poslechněte si záznam vysílání a dozvíte se víc!

Chcete se připojit?
Adoptovat seniora na Ukrajině můžete zde.
Skutečný dárek koupíte tady. Vyberte si mezi kozou, slepicí, studnou, nebo nově včelím úlem...
Aktuální kampaň Lékařů bez hranic běží na webu. Pomozte příspěvkem, dobrovolnickou prací, nebo koupí trička!
Chcete se domluvit na využívání lokálních služeb na svých cestách přímo s místními? Navštivte nový Tripfeverr.

Casablanca vysílá 29. 12. díl „best of 2013“ a pak už se na vás těšíme v roce 2014. Pozor! Nově vysíláme premiéru pořadu v neděli od 12:00!

autor: Pavel Sladký
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka