Soutěžní Casablanca: Vyhraj spacák Warmpeace, průvodce Lonely Planet a Rough Guide a knihu Lada Svetom!

23. červen 2016

26. června v poledne vysíláme speciál cestovatelského a outdoorového pořadu Casablanca. Vyhrát můžete jednoho ze čtyř průvodců Lonely Planet a Rough Guide (a Bradt Guide), cestopis Lada Svetom – Z Horného Vadičova do Libérie a spacák Warmpeace Viking!

Hlavní cenou bude Viking 600, tzv. třísezonní spacák. Tepelnou izolaci zajišťuje kachní peří, vnějšek spacáku je z nylonu DWR+. Spacák má kapuci, zateplovací límec a vnitřní kapsičku. Detaily o něm najdete zde. Cenu do soutěže věnovala přímo společnost Warmpeace, která letos slaví 30 let existence.

Cestování „na žobráka“. Knižně!

03653579.jpeg

Lada svetom – to je 30 let stará Lada Žiguli přezdívaná Vasil a tým, jehož základ tvoří Matej Fabšík a Majo Grofčík (alias Fabo a Junior). Kluky znáte z našeho vysílání i večírku Casablanky a teď si můžete přečíst jejich story taky v knize Lada Svetom – Z Horného Vadičova do Libérie. Stačí ho vyhrát!

Vyhrajte jednoho ze 4 knižních průvodců. Vyberte si, jaký chcete

Vyhlašovatelem soutěže je Český rozhlas Radio Wave. Všechny soutěže budou v živém vysílání telefonické (volejte na číslo 221 552 333) a vědomostní. Vyhrává první správná odpověď, výherce tedy oznámíme přímo ve vysílání. Každý posluchač může vyhrát pouze jednu cenu.

V soutěži jsou také 2 průvodce Lonely Planet. Nakladatelství Svojtka & Co. už vydalo od roku 2001 víc než 150 těchto průvodců v českém jazyce. Přehled těch dostupných, z nichž si můžete vybrat výhru, najdete tady. V soutěži budou k dispozici 2 průvodce – destinace podle výběru výherců.

Soutěžit budeme také o 2 průvodce zn. Rough Guide (země také podle výběru výherce), průvodce renomované americké značky. Seznam oblastí vydaných v češtině díky nakladatelství Jota najdete tady. (Ve stejném nakladatelství začala vycházet také řada Bradt Guides, která se zaměřují na Afriku nebo jiné méně známé destinace. Pokud výběr výherce padne na destinaci, kterou pokrývá tento průvodce, bude vám Bradt Guide také k dispozici.)

03151377.jpeg

Pravidla soutěží najdete tady.

autor: Pavel Sladký
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka