Deska Týdne - Gnu

10. leden 2008

Rubrika Deska týdne tentokrát přiostřila díky nejnovějšímu počinu domácí skupiny Gnu. Tahle parta patří k těm nejenergičtějším skupinám na české scéně, kde se pohybují už více jak 15 let. Album Epochal je třetím albovým počinem v jejich diskografii a vychází značce Silver Rocket. POSLECHNĚTE SI: Profil, recenzi a pohled odborníka

Pražští Gnu patří mezi to nejlepší, co se kdy v rámci chytrého hardcore urodilo. Desky, nebo spíš kazety, jako Milimetry ticha patří k těm nejohranějším. Pokud chcete vědět o Gnu o málo víc, poslechněte jejich profil od Tadeáše Haagera.

00648226.png

Album Epochal je kromě několika singlů třetím počinem skupiny Gnu. Za dobu jejich existence to není vysoký počet, ale naléhavost a energie jaká se na nich vyskytuje vydá za několik dalších. Recenze Album Epochal se ujal redaktor Mirek Chromý.

Třetím příspěvkem v řadě je pohled odborníka, který obstaral velký znalec domácí scény Tonda Kocábek. Poslechněte si jaké je jeho zhodnocení.

autor: ČRo Radio Wave
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.