Echo Live: Joan As Police Woman z Paříže

25. červen 2014

Ve čtvrtečním vydání pořadu Echo Live se vydáme do Paříže za písničkářkou Joan As Police Woman. Pustíme si záznam koncertu, který Joan As Police Woman zahrála v Café de la Danse letos v březnu.

Joan Wasser, která od roku 2006 vystupuje jako Joan As Police Woman, vydala svoje debutové album trochu nezvykle až v pětatřiceti letech, o to komplexnější a zralejší ale deska Real Life byla. Joan na nahrávce spolupracovala s Antonym Hegartym, dočkala se velmi pozitivních reakcí od posluchačů i kritiků, a dokonce za desku dostala ocenění za nejlepší poprockovou nahrávku na The Independent Music Awards.

Její aktuální deska The Classic, která vyšla letos v březnu, představila Joan v trochu odlišném světle – do svého zvuku zakomponovala zpěvačka inspirace jazzem nebo soulem. Pouhých několik dní po vydání desky vystoupila Joan As Police Woman se svou kapelou v pařížském Café de la Danse a právě tohle vystoupení vám už ve čtvrtek nabídneme ze záznamu. Pařížský koncert Joan As Police Woman natočila pro potřeby Evropské vysílací unie a pro Radio Wave stanice Radio France – FIP.

autor: Jiří Špičák
Spustit audio