První přímý přenos z Hanspaulské ligy

23. září 2010

V pondělí 26. listopadu budete mít poprvé v historii elektronických médií v České republice možnost sledovat přímý přenos z legendární amatérské ligy v malé kopané. Český rozhlas 4 - Radio Wave odvysílá od 8 hodin večer hodinový přenos z vyvrcholení první Hanspaulské ligy. POSLECHNĚTE SI: Rozhovor o Hanspaulské lize

Nestává se každý rok, aby si to o titul rozdaly v posledním zápase sezóny první s druhým týmem nejvyšší divize "Hanspaulky". Tuto skutečnost ale přinesl jubilejní pětatřicátý ročník soutěže právě letos. Souboj mezi Smutnými potapěči a týmem Inter Lotyšák určí ve vzájemném duelu krále nejslavnější soutěže v malé kopané.

00630477.jpeg

Radio Wave se proto rozhodlo, že připraví historicky první přímý přenos ze závěru letošního ročníku Hanspaulské ligy. Kdo vyhraje jedenasedmdesátou sezónu pražského fenoménu, kterého se účastní přes 750 týmů z celého hlavního města? Bude to Inter Lotyšák, který "válčí" v Hanspaulce neuvěřitelných 22 sezón bez titulu, nebo titul obhájí loňský vítěz, Smutní potapěči? To se dozvíme v pondělí večer na hřišti fotbalového týmu FC Tempo Praha v Praze 4.

autor: ČRo Radio Wave
Spustit audio

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.