Nový Wave s ještě lepším obsahem

18. prosinec 2013

Drazí posluchači, od nového roku jsme pro vás připravili spoustu změn a vylepšení. Vysílání restartujeme hned na několika úrovních: ráno vás probudí dvojice moderátorů, On Air s vámi budeme déle a své oblíbené večerní pořady uslyšíte v přívětivějších časech. Ve zkratce jsme připravili přehlednější i nabitější program.

V ranním On Air se každý všední den od 7.00 do 11.00 těšte na Ivanu Veselkovou s Jonášem Zbořilem a Terezu Havlínkovou s Jakubem Krásným. Možná se zaleknete, že zmizel váš oblíbený večerní pořad, ovšem nejen kvůli přehlednosti, ale i kontextu žánrů jsme vytvořili nové programové řady Echo a Scéna. Pod jejich hlavičkami naleznete své oblíbené osobnosti i hudební selekce. Některé pořady jsme nahradili nebo přesunuli v koncentrovanější podobě do denního proudu On Air. Naši redakci obohatí několik nových redaktorů i moderátorů a vedle tradičního dělání vln budeme na Radiu Wave dávat ještě větší prostor české scéně.

Jsem přesvědčený, že Wave pro vás bude v roce 2014 ještě lepším východiskem při obecné nouzi vysílání s podnětným obsahem. Rádiem, které opravdu, a ne jen naoko, klade důraz na novou a progresivní hudbu v kontextu s tím nejlepším z minulosti a vyargumentované názory na kulturní i společenská témata.

03027452.jpeg

Pokud máte jakékoliv dotazy nebo pochybnosti, napište nám. Ceníme si jakékoliv reakce.

Tomáš Turek, šéfredaktor

Nové programové schéma si můžete stáhnout tady:

03026509.png
Spustit audio