Kruton představuje label Ty Nikdy

12. březen 2012

Ty Nikdy je label s krátkou historií, který si v rekordním čase dokázal prorazit cestu.

Jen za uplynulý rok vydal například instrumentální album DJe Fatta nebo Imaginárium naprosto běžných podivností MC Geye&DJ Fatta. Pánové, v čele s Ideou, mají dobře našlápnuto.

Hudebně žádné prudké experimenty a mnohdy „deskriptivní rapy“, ale i osvěžující produkce na úrovni z dílny DJe Fatta, imaginární výlety MC Geye nebo nová drzá tvář Paulieho Garanda rozhodně stojí za detailnější poslech.
Na české hiphopové poměry je label Ty Nikdy výjimečný projekt. Mnoho hudebníků se totiž stále nenaučilo svou hudbu prezentovat. Zkoušet prodat svou hudbu a dát o ní někomu vědět některým nejde, jiným dokonce nevoní. Ty Nikdy to dělají zajímavě a profesionálně. A proto byli také hosty Krutonu.

 

 

 


V současné době má label na rosteru 10 rapperů a producentů, kteří společně vytvořili desku Label, první projekt tohoto druhu u nás. Oficiálně deska vyjde ve čtvrtek 15. března a slavit se bude v Queens Store. Tam si budete moci desku poprvé koupit, nechat si ji podepsat, otesat nebo pomazat od samotných tvůrců a dojde i na krátký koncert.

Až do května budou členové Ty Nikdy na turné po Česku a Slovensku.

Odkaz:
www.tynikdy.cz
www.facebook.com/events

autor: Mary C
Spustit audio