Australský týden na Radiu Wave – soutěžte o jazykový kurz v Austrálii

15. září 2014

Věděli jste, že Austrálie je třetí nejoblíbenější destinací českých a slovenských studentů? A že řada australských univerzit spolupracuje s českými vysokými školami v oblasti výzkumu a vývoje a vzájemně si vyměňují studenty? S Radiem Wave se o Austrálii a o možnostech, které nabízí zájemcům o studium na tamních školách, dozvíte víc. A nejen to. Můžete vyhrát čtyřtýdenní jazykový kurz ve vybraném australském městě.

Ve spolupráci s Australským konzulátem v ČR jsme pro vás připravili Australský týden na Radiu Wave. Mezi 15. a 21. zářím vám přineseme rozhovory se zajímavými hosty – například s honorárním konzulem Australského společenství Petrem Vodvářkou, někdejšími studenty, kteří se s vámi podělí o své univerzitní i praktické zkušenosti od protinožců, nebo s fanoušky fotbalového klubu Bohemians 1905. Ti si právě v těchto dnech v Austrálii připomínají tamní legendární turné z roku 1927, které vršovickému klubu přineslo jeho název i originální symbol klokana.

A samozřejmě se dozvíte i spoustu informací o australských univerzitách, které se v Praze představí na 26. konferenci Evropské asociace pro mezinárodní vzdělávání (European Association for International Education – EAIE).

Ve vysílání se budeme také zevrubně věnovat nejrůznějším odnožím australské hudby (od klasiků jako Nick Cave po nejnovější klubovou elektroniku), australskému filmu nebo literatuře a čeká vás i tematické vydání cestovatelské Casablanky a architektonického Bourání.

02831027.jpeg

Každý den od 15. do 19. září ve 15:40 bude ve vysílání vyhlášena jedna soutěžní otázka. Vítězem denního kola soutěže se stává první volající na číslo 221 552 333, který správně zodpoví danou otázku. Každý vítěz denního kola získává dárkový balíček Radia Wave a postupuje do slosování o hlavní výhru. V pátek 19. září po 16. hodině bude přímo ve vysílání Radia Wave vylosován výherce hlavní ceny:

4 týdny jazykového kurzu Intensive English na škole Kaplan International English ve vybraném městě v Austrálii (Sydney, Melbourne, Brisbane, Perth, Adelaide, Cairns), který pro vás připravila Alfa Agency.
– 4 týdny výuky anglického jazyka, 35 lekcí týdně, ve městě a v termínu dle výběru výherce
– studijní materiály
– registrační poplatky školy
– ZDARMA zajištění víz do Austrálie (turistická do 3 měsíců)
– australská SIM karta s nabitým kreditem
– podpůrný předodletový servis Alfa Agency v ČR
– podpůrný servis Alfa Agency Australia (zastoupení Sydney, Perth, Brisbane)
– předodletový informační balíček
– asistence se zajištěním letenky a ubytováním

Cena neobsahuje letenku do Austrálie a ubytování v místě. Společnost Alfa Agency je výherci pomůže sjednat. Nebude-li možné výherce kontaktovat, nebo pokud výherce ve lhůtě stanovené v oznámení o výhře výhru nepřebere, ztrácí nárok na výhru. Více informací o pravidlech a podmínkách soutěží na Radiu Wave ZDE.

02417232.jpeg
autor: Radio Wave
Spustit audio