The Selector Party přiváží DJku Goldierocks!

15. květen 2014

V sobotu 17. září ozvučí Radio Wave soundsystém Letenskou pláň a svůj stan tam rozvine také British Council! Přivážíme britskou excentrickou DJku Goldierocks a slovenské Ink Midget & Pjoni!

Výraz selector pochází od jamajských soundsystémů. Selector vybírá hudbu a baví davy. Stejnojmenný pořad v programu Radia Wave představuje to nejlepší z britské klubové hudební scény a je vysílán v licenci British Council.

Sam Hall aka Goldierocks stojí za studiovým mixem rozhlasové show Selector od roku 2009. Svět objíždí hlavně jako DJka a aktuálně byla nominována v kategorii Best DJ na cenách Urban Music Awards 2011. Aktivně mapuje také hudební scénu zemí, které navštěvuje, věnuje se i vlastní produkci a remixům např. pro Crystal Fighters nebo Foals. V pátek 16. září bude Goldierocks hostem odpolední session Radia Wave a na Letenské pláni ji živě uslyšíte o den později.
www.goldierocks.co.uk

02437478.jpeg

POSLECHNĚTE SI TAKÉ: Rozhovor s Goldierocks z Odpolední session

Slovenská elektronická dvojice Ink Midget & Pjoni je objevem slovenské alternativní scény letošního roku a Radio Wave se stalo také partnerem jejich debutového vinylového EP. Jejich pestrobarevný materiál uslyšíte v hodinovém koncertním setu!

Za DJ-tým Radia Wave budou membrány soundsystému zahřívat Maceo, Jakub Joshua Johánek a Craig Duncan. British Council vysílá ze svého středu do line-upu hudební části DJe Tonyho.

Festivalová sezóna je za námi, ale Radio Wave vás chce ještě jednou pod širým nebem bavit! A jaké bude počasí? To už za nás musí pořešit ten nejvyšší selector!

The Selector Party
17.9.2011 / 14:00 – 22:00
Letenská pláň, Praha


Zobrazit místo The Selector Party na větší mapě

Hudební stage
14:00 – 15:00 Tony [British Council]
15:00 – 16:30 Maceo [Radio Wave / Grundfunk]
16:30 – 18:00 Jakub Joshua Johánek + Teamatique [Radio Wave / Dubový High]
18:00 – 19:00 Ink Midget & Pjoni [LIVE / SK]
19:00 – 20:00 Craig Duncan [Radio Wave / Friday Ripple]
20:00 – 22:00 Goldierocks [DJ / The Selector / UK]

British Council infostan
14:00 – 18:00 British Council představuje své aktivity

autor: Michal Bureš
Spustit audio

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.