DNEŠNÍ PROGRAMOVÉ TIPY

22. září 2010

ODPOLEDNÍ SESSION (13:00 - 17:00)
O´Death je pětice vyžilých týpků s kariérou myčů oken, studentů umění a programově nezaměstnaných. Všechny je spojuje vášeň pro původní americkou lidovou hudbu, se kterou si pohrávají podle vlastních, pořádně divokých a docela zneklidňujících představ. Na pódiu strahovské Sedmičky už jednou předvedli neskutečné rodeo a to samé chystají i pro dnešní koncert. Posluchači Radia Wave mají jedinečnou příležitost slyšet rozhovor s touto americkou kapelou v dnešní Odpolední session od 16 hodin.

00876414.jpeg

STAGE (19:00 - 20:00)
Gravenhurst na festivalu Reeperbahn Bristolský multiinstrumentalista, písničkář a producent Nick Talbot se svými Gravenhurst rozpíná dnes tolik oblíbenou škatulku shoegaze napříč noisem nebo atmosférickým songwriterstvím. Od vlivů My Bloody Valentine po nálady blízké tomu, co vyváděli Simon & Garfunkel, jsou Gravenhurst výjimečnou kapelou, která jako každá fortelná skupina nejvíc strhne naživo. Jak se umějí rozparádit, se můžete přesvědčit ve čtvrtek 5. března, kdy vám v pořadu Stage přineseme exkluzivní záznam jejich koncertu z hamburského festivalu Reeperbahn, kde Gravenhurst zahráli loni 27. září.

POŘAD NA DRUHOU (20:00 - 21:00)
Náhoda tomu chtěla a Pořad na druhou se koná ve stejný den, kdy v klubu Cross hraje Mad Professor společně s Princess Madelaine. Využijeme příležitosti a uděláme malý medailon tohoto geniálního producenta. V britském dubu zůstane i poté a představíme si Mungo's Hifi a jejich MC Kennyho Knotse. Neznamená to, že pro tentokrát zapomeneme na ska, vždyť se blíží březnové koncerty Babylon Cirkus a Yellow Umbrella!

00715260.jpeg

GUESTLIST (21:00 - 22:00) REPRÍZA
V diskusním pořadu Guestlist se bude mluvit o sportu. Do studia přijde povídat o zábavě jménem snowboarding jeden z nejlepších a nejrespektovanějších českých riderů, Honza Zajíc.

autor: ČRo Radio Wave
Spustit audio