Shooting Fashion Stars 2010

19. říjen 2010

Už pošesté představuje Shooting Fashion Stars nastupující talenty mladé návrhářské scény. 4 návrháři vybraní odbornou porotou dostali díky SFS možnost prezentovat svoji tvorbu na prestižní přehlídce před odborným a na módě profesionálně interesovaným publikem.

Jde o v Česku ojedinělou příležitost, která není jen strohým reprezentativním večerem vybraných módních kolekcí, ale i organicku audiovizuální show s originálním konceptem, který konvenuje s předváděnými pracemi. Na večeru SFS, který se už podruhé odehrál v DOXu se představili návrhářky Zuzana Sedmidubská, Mirka Talavašková, Zuzana Kubíčková a duo Dvojitá Porce, které tvoří Veronika Průšová a Jan Zeman.

Součástí večera SFS byla i vernisáž společného projektu návrhářky Denisy Nové a fotografky Karin Zadrick a přehlídka nejnovější kolekce MUSET design, která vznikla exkluzivně pro fashion week na šanghajském Expu. V Odpolední session jsme o Shooting Fashion Stars mluvili s Oldřiškou Křížovou, která stojí od prvního ročníku v roce 2003 za dramaturgií a produkcí SFS. Společně s ní přišel o večeru mladých talentů hovořit i návrhář Pavel Ivančic ze značky MUSET, který se jako jedna z nastupujících módních hvězd představil na druhém ročníku SFS v roce 2005.


autor: nikamay
Spustit audio