AnnBloggerKid: Česká YouTube hvězda rozjíždí hudební kariéru

20. březen 2017

„Potkávám docela hodně lidí, co tvrdí, že mě sledují úplně od začátku," říká Annet - v Česku usazená influencerka, která má od své online slávy zdravý odstup a bere všechno s humorem. Bloguje od osmi let, ve třinácti rozjela vlastní kanál na Youtube a k němu web AnnBloggerKid. Její první velký hit s názvem Tak to má být má přes dva milióny zhlédnutí.

„V podstatě ukazuju svůj život a snažím se lidi nějak pozitivně motivovat. Líbí se mi myšlenka, že můžu někoho inspirovat a povzbudit k něčemu,“ vysvětluje v rozhovoru. Vedle lifestyle a módních blogů se Annet v poslední době čím dál tím víc věnuje hudbě: „Odmalička jsem zpívala a hrála na různé nástroje, za hodně vděčím rodičům, kteří mě v tom podporovali. Pět let jsem se učila hrát na kytaru, protože jsem chtěla být rockerka jako Avril Lavigne. Pak jsem dostala klávesy a to mě zase posunulo dál. Písničky jsem si začala psát v osmi letech.“ Aktuálně má nejraději R&B a soul, ale ráda objevuje nové věci. Spolupracuje s Benem Cristovaem a dalšími českými hudebníky.

„Nemám problém mluvit s kamerou, ale stát proti velkému publiku je mnohem těžší. Když jsem vystupovala s Benem před vyprodaným Fórem Karlín, nebyla jsem ještě moc ostřílená a sebevědomá. Teď už je to lepší," přiznává Annet. Na všech svých online aktivitách od začátku úzce spolupracuje se sestrou Kristen, jsou sehraná kreativní dvojice. Se stylingem jí v poslední době pomáhá Anna Žáková. Ve videoklipech, na koncertech a na sociálních sítích se prezentuje v osobitém stylu poskládaném z mainstreamových značek kombinovaných s modely od mladých designérů. Poslechněte si rozhovor s Annet o hudbě, módě a vlogování.

Poslechněte si rozhovor s Annet o hudbě, módě a vlogování.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.