Vítězové Czechingu a Startéru VR/NOBODY & Mulholland Blue zahrají na pražské Radio Wave Live Session

16. listopad 2015

VR/NOBODY & Mulholland Blue, vítězové dvou talentových soutěží Radia Wave, vystoupí v pondělí 16. listopadu na speciální Radio Wave Live Session v prostorách velkého nahrávacího studia Českého rozhlasu v Praze. Exkluzivní komorní koncert pro omezený počet návštěvníků.

Hudba dvojice VR/NOBODY je hudbou temných uliček, nočních autobusů a klubů, ve kterých už se parket pomalu vylidňuje. Duo, které tvoří zpěvák Václav Rouček a producent Jakub Strach, si bere to nejlepší ze současných zahraničních trendů – kreativně kombinuje alternativní podoby R&B, melancholický zpěv balí do ozvuků aktuálních klubových beatů a nechává posluchače propadnout se do vlastního nitra. Debutové album Yet, které vyšlo letos, doprovodili vítězové letošního Czechingu o sérii klipů a vizuálů, které čerpají z atmosféry Berlína. I tenhle krok naznačuje, že mají VR/NOBODY vysoké ambice a mají zřetelně vykročeno za hranice české scény.

Čtěte také

Mulholland Blue – vítěz Startéru 2015
Pražská kapela Mulholland Blue svým názvem odkazuje na jeden ze snímků Davida Lynche a pomocí své hudby se snaží vytvořit podobně mysteriózní atmosféru jako zmíněný kultovní režisér. Skupině v čele se zpěvačkou Barborou Novotnou se to nepochybně daří – důkazem toho je i rostoucí fanouškovská základna, která kapele pomohla vyhrát talentovou soutěž Radia Wave Startér. Mulholland Blue okouzlili posluchače především niterným a velmi procítěným zpěvem, který v kombinaci s akustickými nástroji tvoří velmi emocionální hudbu na pomezí folku a indie popu.

03450016.jpeg

VSTUP ZDARMA.
Kapacita sálu je však omezena.
Rezervace míst na e-mailu: radiowave@rozhlas.cz.
Do předmětu e-mailu uveďte „REZERVACE LIVE SESSION“.

Každý návštěvník koncertu získá zdarma na vinylu singl VR NOBODY!

autor: Radio Wave
Spustit audio