Sports Take o nejlepším českém skateboardingu

17. říjen 2011

Světový pohár cyklokrosařů, evropský šampionát stolních tenistů nebo konec jedné velké boxerské kariéry – hlavní témata první části magazínu Sports Take. Druhá hodina už patřila skateboardingu.

Hardflip to frontside boardslide. Nejlepší trik letošního mistrovství republiky ve skateboardingu. Dal ho Maxim Habanec, předloňský český král – a náš první host. Tím druhým se stal Honza Lankaš, předseda České asociace skateboardingu. Jak jsou na tom čeští rideři v porovnání se světovou scénou? Kde leží nejvyšší skateboardová meta? A kdo může začít jezdit v tzv. skate akademii?

České raftařky jsou mistryně světa – muži berou stříbro. A co se stalo dál?

Cyklokrosař Zdeněk Štybar dojel v prvním závodu SP v Plzni „až“ na třetím místě. A přiznal, že vinou vlastní chyby. Pomýšlel totiž na vítězství. S úřadujícím mistrem světa mluvil Pavel Petr z Radiožurnálu.

V polském Gdaňsku bojovali stolní tenisté o medaile na mistrovství Evropy. Jak se dařilo českým reprezentantkám? To hodnotil Miroslav Cecava, trenér českého ženského týmu.

V den svých jedenatřicátých narozenin končím! Přesně tak si závěr svojí kariéry nalajnovat britský profesionální boxer David Haye. 31 let oslavil ve čtvrtek 13. října – můžeme tedy s definitivní platností bilancovat? Svůj pohled na věc nabídl Ondřej Pála, profesionální mistr Evropy v těžké váze organizace WBO.

V osmnácti propadl automatům a stál nad životní propastí. V sedmadvaceti postoupil dvakrát do plaveckého finále na OH a stál jenom těsně pod stupni vítězů – plavec Daniel Málek.

Motoristický sport dokáže být i nebezpečný a umírají při něm lidé. Bohužel o tomto víkendu dala o sobě znát zubatá s kosou na trati v Los Angeles, kde se jel závod série IndyCar. Hromadnou havárii tu nepřežil dvojnásobný vítěz slavného automobilového závodu 500 mil Indianapolis Dan Wheldon. Víc už dodal náš kolega Honza Dvořák.

autor: Sports Take Team
Spustit audio