Startér hostí ponurého Jesteda i bastardí Dogfather

21. říjen 2014

Ve třetím kole už se Startér hezky rozjíždí, do vlaku ale stihl naskočit i hudební lyrik z minulého ročníku – Tomáš Severa aka Jested. Svoji lásku k železnicím a ponurým, zaprášeným zvukům zhudebnil už loni. Letos trochu přidal na dynamice v novém tracku Trainspot.

Druhá novinka přišla od úplných benjamínů z Prahy – Dogfather. Fungují teprve chvilku, ale nechybí jim charisma ani zkušenost posluchačů. Epigoni Black Keys i Arctic Monkeys by s trochou píle mohli bavit davy. Jenom to chce cvičit, cvičit, cvičit.

Neotálejte a také cvičte, skládejte songy a posílejte na starter@rozhlas.cz. Dostanete se do playlistu Radia Wave, na slovenskou Pohodu nebo k takovým hudebníkům, jako jsou Bonus, Načeva, Bára Kratochvílová ze DVA nebo Václav Havelka z Please The Trees. Tahle čtveřice se totiž potká s těmi nejlepšími semifinalisty a jako porota vybere, kdo se dostane na stupně vítězů. Třeba to budeš právě ty.

autor: Jonáš Zbořil
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.