Startér představil porotu: Bonus, Načeva, Please The Trees i Dva

14. říjen 2014

V posledním dílu Startéru jsme s Jakubem byli shovívaví, ale také pěkně krutí. Ti, co si to odnesli, si už určitě hledají naše adresy, zatímco my si zařizujeme připojištění. Abychom v tom nebyli sami, pro letošní ročník hitparády neobjevených jsme posílili porotu.

Tu kromě startéří pekelné dvojice tvoří také hudební redaktor Jiří Špičák a osobnosti české hudební scény: Načeva, Bonus, Bára Kratochvílová z kapely Dva a Václav Havelka z Please The Trees. Těšte se, že přijdou do studia a uslyší třeba právě váš skvělý track. Bude z toho featuring? Produkce? Společná tour? Zjistíte to jednoduše, když nám pošlete track na starter@rozhlas.cz. Nezapomeňte, že hrajeme o možnost hrát na festivalu Pohoda na Slovensku nebo o 50.000 Kč na nahrání nejlepší desky, co vás katapultuje mezi nejzajímavější kapely Česka.

Prostudujte si konkurenci, kterou teď obohatily dvě novinky. Českobudějovický producent Edlly, milovník Boards of Canada nebo Eskmo, a estrogenní rock z Plzně Johnny Survived. Pošlete hlasy i vlastní pecky a prostě buďte dobrý!

autoři: Jakub Johánek , Jonáš Zbořil
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.