Turban a první jarní vlaštovky

2. duben 2014

Turban se pomalu, ale rychle probouzí z beatové hibernace – ve skutečnosti vůbec nespal, stejně jako řada producentů, jejichž čerstvá tráčková úroda mu zpříjemňuje první doopravdy slunečné dny. Jarní únava materiálu se rozhodně nekoná!

A tak si ruský Gillepsy z labelu Hyperboloid vytrvale pořizuje selfie, dánský doge Eloq s holandským řízkem Ganzem se opevnili v beatové pevnosti, Jameszoo a Y’skid Beats aka Titts po sobě štěkají a Slava kouří silné doutníky.

Slugabed používá nevybíravý slovník a jeho ostrovní kolega Gunge si dost podivným způsobem hraje s míčem – oboje bude brzy k vidění v NEONE na druhé pražské Activia Benz Showcase!.

Turban už se také moc těší na čerstvé vlaštovky na belgické značce Pelican Fly – s debutovým EP se zde brzy představí kamarád Cashmere Cata a lidový beatmaker Lido a také největší objev New Jersey Club poslední doby Nadus. Na toho si skočte v pátek taky do NEONE, kde bude přitápět pod klubovým kotlem spolu se Sinjinem Hawkem. Ten vydal své debutové EP také na Pelican Fly – a kruh se tak uzavírá.

PS: Pokud chcete doopravdy cool DJ mix (60 tráčků v 70 minutách!!!), better call Ryan Hemsworth!

Turban – playlist 2. 4. 2014:
Eloq x Ganz – Fortress (self-released, 2014)
Gillepsy – My Little Selfie (Hyperboloid, 2014)
Titts – Woef (Rwina Records, 2014)
S-Type – Billboard (Lido Remix) (self-released, 2014)
Nadus – Sharpe James (forthcoming Pelican Fly)
DJ Tuco – Twisted (forthcoming BiggBoss)
Slugabed – GIRL FUK U (self-released, 2014)
Gunge – Play Ball (Activia Benz, 2014)
Slava – Huge Pipes (Software, 2014)
Jacques Greene – No Excuse (LuckyMe, 2014)
Aid Kid – NTRF (self-released, 2014)

autor: Jan Bárta
Spustit audio