Turban uvádí: Natlek

13. září 2016

Turban má tu čest oznámit, že kohorta guestmixů italské provenience se po předchozích zastaveních s Miami Mais, Lil Mystic, Nobel, Mstk,Tincan a Lorenzo BITW rozrostla o dalšího člena. Klubovou rukavici z parketu nyní zvedá Natlek.

Vitální producentská entita jménem Natlek operuje ve vodách funkční/taneční hudby od roku 2012 a už v začátcích své klubové kariéry si vysloužil respekt a zájem jmen jako Distal, Salva nebo Brodinski. Brzy se usídlil na italské značce Lucky Beard Records, kde vydává také jeho kolega Nobel (znáte z Turban mixu).

Zde vydal letos své debutové dlouhohrající album (což je v instantních vodách mikro-singlů a EPs současné club music vnímáno coby velmi výpravný počin) s názvem Graduation Burnout – vysoce-energickou perkusivní epopej, na které hostoval třeba zmíněný atlantský titán Distal nebo berlínský objev She’s Drunk. O remixy skladeb z desky se postaral třeba skotský LuckyMe chovanec Inkke (znáte z Turban mixu) nebo spřízněný italský tvůrce Lorenzo BITW (rovněž znáte z Turban mixu).

Italské kořeny jsou znát i ze začátku Natlekova mixu pro Turban – ten otvírá kultovní italo-disco hit-paráda Boys od Sabriny Salerno z roku 1987. Zbytek mixu se však nese ve znamení poněkud současnějších klubových a tribálním vibem oplývajících rytmů. Kromě několika Natlekových vlastních nátlakových tracků (a jednoho remixu od domácího producenta Dreem Tran’s – rovněž znáte z Turban mixu) obsahuje ve zvýšené míře zejména skladby jeho italských kolegů Nobela a TSVI-ho – a svým způsobem tak dokládá, že stav současné italské club-music scény by šel popsat jako „la grande belleza“. Hodně.

Tracklist:
Sabrina Salerno – Boys
Designer Music – Good Girls
MikeQ ft. Kevin JZ Prodigy – Feels Like
Lemonick – Stab (Dreem Tran’s Remix) // wip (unreleased)
Cameron Traxxx – Movin’ On Up (City Fitness Remix)
Natlek – Malossi Heritage (Td_Nasty Remix)
Kenny Dope – Tribal Seagulls (Radio Slave Re-Edit)
Mamboussa – Stream Machine (Natlek Remix) // (soon)
Natlek & Shiftee ft. Sugur Shane – Disrespect // (soon)
Natlek – ??? // wip (soon)
Dean Lyon – Insomnia Riddem // (deamonds premaster)
Tsvi – Tropical Panamax // (unreleased)
Lucky Night – Burga Fox (Mears Blend)
Dj Spider x Mary J Blige – I’m The Only Woman (Remix Edit)
Nobel – Vocal Sniper

autor: Jan Bárta
Spustit audio