Turban uvádí: TSVI

16. leden 2017

Početná legie původem italských producentů a DJů okupujících guestmixovou sérii Turbanu má čerstvý přírůstek. Oním jménem, které na mezinárodním bitevním poli club music získává stále větší zvuk, je TSVI.

TSVI ovšem přesídlil z Itálie do Londýna, kde se už nějakou dobu těší zvýšené pozornosti DJů hledajících do svého arzenálu devastační drum tracky – jeho perkusivní rozptyl nasáklý latino i africkými citacemi totiž působí na dobrém zvuku jako minimalistická mantra s maximálním efektem.

„Moje posedlost perkusemi se datuje někdy tři roky zpátky a od té doby jsem začal náruživě sbírat samply zvuků ze všech koutů světa a internetu. Celý ten proces mi otevřel dveře k poznání světa etnických perkusí i hlubšího pochopení, jakou roli hrály původní domorodé rytmy ve vývoji současné hudby. Celé mě to doopravdy fascinuje,“ říká k vlastní perkusivní obsesi sám TSVI.

V rozsáhlém post-Night Slugs teritoriu se jeho klubové konstrukce zvládly za poslední dva roky příjemně zabydlet, stejně jako celý katalog jeho labelu Nervous Horizon, kde působí společně s bratry ve zbrani Wallworkem, Lokanem nebo Lorenzem BITW (jeho mix pro Turban zde).

Na vlastní značce Nervous Horizon se také v roce 2015 blýsknul s debutovým EP Set You Free – démona tribálních rytmů však plně osvobodil až na loňském pokračování s názvem Sacred Drums. Už od prvních vteřin téhle destruktivní desky je jasné, že má pro strach ze strnulého tanečního parketu uděláno – a v podobně mocném, straight for the dancefloor duchu se celou dobu nese i TSVIho mix pro Turban, nadopovaný killer tracky až po střechu. Užívejte v míru tuhle věc – nepřipravenému posluchači se z ní lehce zamotá hlava i nohy.

Tracklist:
Superficie – Missão
Noire – Musica
The Beat Doctor
TSVI – Parade (Work edit)
Tribal Beats 3
Tarquin, TSVI & Luru – ???????
Eric Rincon – Sangre Azteca (Atom Pushers Jungle Terror Remix) (TSVI edit)
Obeyah – Helicopter Riddim
TSVI – The Healer (King Doudou baile mix)
Luru – ??????
Dj Nervoso – Dança Da Cabra
What What
Resla – CUCURRUCUCU
Luru – ??????
Poeng Ka Poeng Ka
Mercy Bubbling remix
Dj Nigga Fox – É Para Vavalhar
Alarma Bubbling remix
?????
Walk for Lloyd
Dj.Jio_P – Latao (TSVI edit)
Lokane – Wings

autor: Jan Bárta
Spustit audio