Inspiruj se na Fakultě sociálních věd UK

2. říjen 2012

První říjnové Universum zavítalo na FSV UK. Řeč byla o studentské akci Inspirátor a webovém projektu posluchačů marketingové komunikace a PR Markething.cz. Vysílali jsme ale nejen pro studenty FSV.

Inspirátor se na FSV odehraje 18. října. Komponované odpoledne chce studentům nejen téhle fakulty ukázat, kam to lze v životě i kariéře dotáhnout. V krátkých prezentacích se představí nejzajímavější projekty a osobnosti, které z fakulty vzešly, a úvodní slovo bude mít některý z titánů ústavu, např. Václav Moravec, Jiří Sedláček nebo Jan Železný.

Jak bude akce probíhat, co nabídne doprovodný program a kdo bude hosty inspirovat, dorazily do studia Radia Wave v úterý večer říct organizátorky Inspirátora Verča, Karol a Silvia.

Jedním z inspirativních projektů studentů FSV UK je rozhodně web Markething.cz. Universum se mu věnovalo při jeho prvních krůčcích v dubnu a dalo mu prostor znovu, protože početná parta mladých lidí si za svoji snahu a dobrou práci odnesla v září Internet Effectiveness Award v kategorii studentských projektů.

02602973.png

Co je tenhle web zač, kam se za půl roku provozu posunul, kam směřuje a jak si váží udělené ceny, pověděli v Universu Martin Maxa a Ondřej Pavlů.

autor: Pavel Cyprich
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka