Ve vlastní šťávě

Ve vlastní šťávě: Jak napsat jídelní lístek

Tvorba menu a jídelního lístku patří mezi nejnáročnější disciplíny, které by kromě zbožíznalství, psychologie prodeje a řízení týmu měl šéfkuchař zvládnout. I když se to nezdá, není to vůbec snadná záležitost.

Ve vlastní šťávě: Diktát trendů nemůže za...

Často v poslední době slýcháme rozličné...

Ve vlastní šťávě: O skvělé šéfkuchařky nás...

Práce v kuchyni klade vysoké nároky...

O pořadu

Ve vlastní šťávě

Čas vysílání: pátek 16:20  |  Délka pořadu: 5 minut  
 
Ve vlastní šťávě - Foto: Olga Benešová, Radek Sidun

Ve vlastní šťávěFoto: Olga Benešová, Radek Sidun

Trendy v současné gastronomii. Současné dění ve světě vaření, pečení a smažení.

Oloupeme a nakrájíme trendy v současné gastronomii. Semeleme známé i méně známé kuchaře a šéfkuchaře. Orestujeme nabídky restaurací, hospod a jídelen. Zastříkneme etnickou kuchyní, dokořeníme tradicí podle chuti a potom čtyři minuty dusíme ve vlastní šťávě a podáváme zatepla. 

Za pomyslnou plotnou stojí Michal "Rachad" Hromas, profesionální kuchař, lektor a velký fanoušek tradiční kuchyně. Nad současným děním ve světě vaření, pečení a smažení se s vámi bude scházet každý týden v pátek. Podělí se s vámi o svůj názor z hlediska profesionála, který hodně cestoval a prošel mnoha a mnoha kuchyněmi známých i méně známých podniků. 

Rubriku připravuje: Michal "Rachad" Hromas 

Historie pořadu:
Rubriku vysíláme od září roku 2011. 

Záznamy jednotlivých dílů najdete v iRádiu. 

Pořad: Ve vlastní šťávě  |  Stanice: ČRo Radio Wave
Čas vysílání: pátek 16:20  |  Délka pořadu: 5 minut  
 

Sledujte nás

Další nabídka

Mobilní verze | Podmínky užití | English
© 1997-2017 Český rozhlas

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace