Sports Take nejen o fourcrossu

23. září 2010

Český fourcross vládne světu. Ze šesti medailí brali Češi čtyři. Bronz Michal Prokop a Romana Labounková, stříbro Jana Horáková. Mistrem světa se stal muž, který kromě jediné v každé jízdě píchnul.

Až ve finále technika držela a Tomáš Slavík se oblékl do pruhovaného dresu mistra světa. Jak vítězství oslavil? Jaké má podmínky v týmu? A patří fourcross na olympiádu?

Boxer Lukáš Konečný je profesionálním mistrem Evropy. Invalida Phillipe Croizon přeplaval kanál La Manche. Nejen o tom v Rychlém přehledu.

Cyklistickou Vueltu vyhrál po dvaceti letech Ital – Vincenzo Nibali z Liquigasu. Jak velký podíl má na vítězství jeho týmový kolega Roman Kreuziger? Nejen na tuto otázku odpověděl redaktor cyklistického časopisu 53x11 Martin Raufer.

Mistrovství Evropy ve stolním tenisu ovládli Němci, české družstvo slavilo bronzové medaile. Měli důvod k oslavám také organizátoři? To už se dozvíte od ředitele turnaje Nikolase Endala.

Tenisový Davis Cup stojí v českém týmu jen na dvou hráčích – Tomáši Berdychovi a Radku Štěpánkovi. Dokáže český výběr vyhrávat i bez nich?

Během mistrovství Evropy ve stolním tenisu se v Ostravě zrodila legenda. Timo Boll má na svém kontě už 13 evropských titulů.

Evropský pohár tahačů pokračoval na okruhu ve francouzském Le Mans. Českým jezdcům se ale nedařilo. David Vršecký tak titul neobhájí.

Druhá česká basketbalistka dokázala vyhrát americkou WNBA. Po Kamile Vodičkové slavila triumf Jana Veselá a znovu v barvách Seattlu. Hned po příletu do Prahy se jí na aktuální dojmy i další plány ptal Pavel Petr.

Vrcholy nedělního dostihového festivalu na pražském závodišti ve Velké Chuchli byly tradiční velké ceny pro tříleté a starší koně o půl milionu korun, které kromě domácí špičky přilákaly na start také zahraniční konkurenci.

Velká cena Aragonie silničních motocyklů se jela bez účasti našeho Lukáše Peška. Ten dostal ze svého týmu Mateoni padáka. Proč? Dozvíte se v Biker’s Baru.

autor: Sports Take Team
Spustit audio