Předvolební debata v Karlovarském kraji

6. duben 2010
Volby 2010

Série předvolebních diskusí Radiožurnálu začíná v Karlovarském kraji. Hosty Martina Veselovského jsou v úterý od 17 hodin zástupci těch politických stran, které by podle regionálního průzkumu při volbách do Poslanecké sněmovny překročily 5% hranici: Jaroslav Fiala (ČSSD), Miloš Patera (ODS), Pavel Hojda (KSČM), Josef Malý (TOP 09), Dalibor Sadovský (VV), Tomáš Kubát (Strana zelených) a Vladislav Kučík (SPO Zemanovci).

Radiožurnál historicky poprvé připravuje kompletní předvolební vysílání ze všech 14 krajů České republiky. Sérii 16 diskusí (14 z regionů a 2 s volebními lídry stran) vysíláme každé úterý a čtvrtek počínaje 6. dubnem. Ještě nejste rozhodnuti, koho volit? Poslouchejte Radiožurnál a zapojte se do diskusí. Na projektu úzce spolupracujeme s regionálními stanicemi ČRo, debaty bude vždy kromě Radiožurnálu vysílat příslušná regionální stanice. Téměř hodinovou předvolební diskusi s publikem moderuje Martin Veselovský. Videopřenosy diskusí můžete sledovat na zpravy.rozhlas.cz.

autor: mav
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.