Předvolební debata z Českých Budějovic

22. září 2010
Volby 2010

Ve středu 22. 10. vyzpovídá moderátor Radiožurnálu Martin Veselovský lídry všech významných politických stran, které mohou získat hlasy voličů v komunálních volbách v Českých Budějovicích. Konkrétně Vladimíra Brůhu z ODS, Josefa Průchu za ČSSD, Tomáše Bouzka z TOP 09, Ivana Nadberežného za KSČM, Jaromíra Talíře z KDU-ČSL, Martina Vítů z Věcí veřejných a Juraje Thomu za HOPB.

Chcete vědět, kdo by se mohl stát novým budějovickým primátorem? Poslouchejte diskusi přenášenou živě Radiožurnálem po sedmnácté hodině. Anebo přijďte osobně do studia ČRo v Českých Budějovicích. Budeme se ptát na pozadí zakázky na přidělování botiček neukázněným řidičům ve městě, kterou získala firma blízká synovi současného primátora Tettera, na plány výstavby nového letiště, na budoucí podobu Zanádražní komunikace a na další problémy, které budou zajímat nejen občany dnešních Českých Budějovic.

Radiožurnál zamíří před říjnovámi komunálními volbami na pět míst České republiky. Diskuse s místními volebními lídry vysíláme každou středu počínaje 15. zářím. Ještě nejste rozhodnuti, koho volit? Poslouchejte Radiožurnál a zapojte se do diskusí. Na projektu spolupracujeme s regionálními stanicemi ČRo a debaty bude vždy kromě Radiožurnálu (od 17 hodin) vysílat i Český rozhlas 6 (od 23 hodin). Hodinovou předvolební diskusi s publikem moderuje Martin Veselovský. Videopřenosy diskusí můžete sledovat na zpravy.rozhlas.cz.

autor: mav
Spustit audio