Sledujte poslední předvolební debatu na Radiožurnálu. Do studia dorazí Realisté, Rozumní, lidovci, TOP 09, Starostové a Cesta odpovědné společnosti

Český rozhlas Radiožurnál připravil před volbami do Poslanecké sněmovny sérii předvolebních debat s lídry jednotlivých kandidujících stran a hnutí. Bude je vysílat živě od pondělí do pátku 13. října vždy mezi pátou a šestou hodinou. Moderátorem bude Jan Pokorný.

Losování rozhodlo o pořadí debat. Záznam losování lze zhlédnout na YouTube kanálu českého rozhlasu.

V pondělí (9. října) se v debatě střetly následující strany a hnutí: Strana zelených, Řád národa - Vlastenecká unie, Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura, Blok proti islamizaci - Obrana domova, ODA, ANO 2011 a Česká pirátská strana (více čtěte i sledujte zde).

V úterý (10. října) se do studia S2 Českého rozhlasu vypravily zástupci dalších kandidujících: Dobrá volba 2016, Česká strana národně sociální, Radostné Česko, Strana svobodných občanů, Dělnická strana sociální spravedlnosti a Národ sobě (více zde).

Ve středu (11. října) se představili: Sportovci pro společnost, Občané 2011, Sdružení pro republiku - Republikánská strana Československa Miroslava Sládka, Volte Pravý Blok www.cibulka.net, Referendum o Evropské unii, Unie hrdosti, aktivity, vlastenectví, empatie a lidskosti 2017 (více zde).

Čtěte také

Ve čtvrtek (12. října) vystoupili: Společnost proti developerské výstavbě v Prokopském údolí, KSČM, ČSSD, ODS, Česká národní fronta a Strana práv občanů (více zde).

A konečně v pátek (13. srpna) do debaty přijdou: Realisté, Rozumní - stop migraci a diktátu EU, TOP 09, KDU-ČSL, Starostové a nezávislí a Cesta odpovědné společnosti.

Všechny debaty budeme živě přenášet ve vysílání stanice Radiožurnál, na videopřenosy se můžete podívat na webu stanice i jejím facebookovém profilu.

autor: Radiožurnál
Spustit audio