Miroslav Etzler

24. červenec 2010

Studio Radiožurnálu měl původně navštívit společně se svou životní partnerkou, herečkou Vilmou Cibulkovou, přesto v sobotu v poledne naproti Václavu Žmolíkovi usedl sám. Herec Miroslav Etzler, známý z televize, filmu, divadla i jako hlas Radiožurnálu, vysvětluje: „Když má člověk velký zápřah, tak mu odejde hlas. A protože dnes večer ještě Vilma hraje představení, tak aby vůbec mohla vylézt na jeviště, leží teď doma v posteli.“ V neděli 25. července bude hostem potápěč a filmař Miroslav Hrdý.

Představení, které Miroslav Etzler v této souvislosti zmiňuje, se neodehraje nikde jinde než na Letní scéně divadla Ungelt. „Jde o krásné prostředí na Hradčanech, kde hrajeme inscenaci Láskou posedlí.“

Ve Víkendovém Poledním Radiožurnálu však nebyla řeč pouze o divadelních rolích Miroslava Etzlera, ale i o tom, co ty z posluchačů, kteří neholdují divadelnímu světu, zato s oblibou utíkají do světa seriálových postav, zajímá ještě víc – o budoucnosti oblíbeného seriálu Pojišťovna štěstí. Miroslav Etzler totiž potvrdil to, čeho se mnozí fanoušci obávali: „Ano, Pojišťovna štěstí pátou sérií definitivně skončila.“

Televizní diváci, kteří si Miroslava Etzlera na televizní obrazovce oblíbili, však nemusí zoufat. „S týmem, který se podílel na Pojišťovně štěstí, začínáme natáčet seriál na televizi Prima, který režíruje Jiří Adamec s panem režisérem Pechou,“ upozorňuje oblíbený herec. A na co se seriáloví nadšenci mohou těšit? Na příběh rodiny, do níž vtrhne cizí element zosobněný právě Miroslavem Etzlerem. Seriál z lékařského prostředí by na Primě měl nahradit populární Velmi křehké vztahy.

Václava Žmolíka ve vysílání zajímalo i to, jaké pro Miroslava Etzlera setkávat se před televizní kamerou se svou ženou Vilmou, proč rád spolupracuje se staršími českými herci i jak se vlastně ke své profesi dostal. A odpovědi známého herce si poslechněte v záznamu celého rozhovoru.

Záznam celého rozhovoru s Miroslavem Etzlerem a dalšími Hosty Radiožurnálu si můžete poslechnout v Rádiu na přání.

autor: als
Spustit audio