Dnes žiju nudu v Brně, bulvár už nezajímám, říká Ilona Csáková. Po 10 letech jí vychází nové album

24. duben 2018

Uběhlo dlouhých deset let od chvíle, kdy Ilona Csáková naposledy stála v nahrávacím studiu. Teď si to zopakovala. A ve velkém stylu. Za doprovodu big bandu natočila nové album s názvem Pořád jsem to já. „Trému jsem neměla, moc jsem se na to po deseti letech těšila,“ říká zpěvačka v rozhovoru s Petrem Králem.

Desetiletá pauza v kariéře, to samozřejmě budí otázky. Ilona Csáková má ale jasno. „Zřejmě to chtěl vesmír. A samozřejmě já i má rodina. Mé priority byly jasně dané,“ usmívá se. V uplynulých letech se totiž v centru jejího zájmu ocitla právě rodina a děti, po kterých, jak přiznává, velmi toužila.

„Příroda ví, co dělá. Dětem jsem se chtěla plně věnovat. I když jsem samozřejmě začala po jisté době zase akcelerovat i pracovně,“ dodává k tomu. „Řemeslo jsem tedy nepověsila na hřebík zcela, k muzice jsem se chtěla vrátit.“

Dřív jsem byla pro bulvár zajímavější

Ilonu Csákovou neproslavila jen Laura a její tygři nebo hity jako Amsterdam a Růžová, ale i to, jak zdatně si během své kariéry i následné pauzy dokázala uchránit soukromí. „Když jsem byla pražská, svobodná a bezdětná, byla jsem samozřejmě pro bulvár mnohem zajímavější,“ usmívá se.


Žiju spořádaný život v Brně, nevířím vody, navíc se zúžil mediální prostor. Dnes má člověk možnost se prezentovat spíš přes sociální sítě.

„To už jsou ale doby minulé, dnes už jsem nudná. Žiju spořádaný život v Brně, nevířím vody, navíc se zúžil mediální prostor. Dnes má člověk možnost se prezentovat spíš přes sociální sítě,“ uvažuje.

Svůj pracovní a soukromý život dokázala Ilona Csáková oddělit tak důkladně, že se dokonce traduje, že její vlastní synové nevědí, že mají doma slavnou zpěvačku. Tak horké to prý sice není, faktem ale je, že své děti před světem šoubyznysu chrání. „Nechci, aby se synové v tomhle prostředí museli pohybovat. Mám o jejich životě jinou představu,“ usmívá se Ilona Csáková.

Poslechněte si ukázku z nového alba Ilony Csákové:

autoři: als , pkr
Spustit audio