Mahulena Bočanová, herečka a moderátorka

16. květen 2012

Herečka, moderátorka a také Mazalová. To všechno je Mahulena Bočanová, host středečního Radiožurnálu, který tentokrát vysílal z dolní části pražského Václavského náměstí. Nerozumíte poslednímu označení, kterého se oblíbené české herečce v předchozím výčtu dostalo? Na vysvětlení došlo v rozhovoru, který vedla Lucie Výborná.

Až do Vánoc natáčela herečka Mahulena Bočanová nový seriál České televize Mazalové. Nejde o seriál o malířích, jak by snad mohl jeho název na první dojem napovídat. „Mazalové jsou snobská, zbohatlická rodina, která si koupí zámek, protože mít zámek je in,“ přibližuje herečka, na co se diváci mohou těšit. „Ukáže se však, že v zámku straší.“

Každý díl nové strašidlo. I to může Mahulena Bočanová divákům, kteří si do září na nový seriál počkají, slíbit. Vodníci, bílá paní, ale i špičkoví čeští herci, jako jsou například Luděk Sobota nebo Pavel Kříž. Nic z toho nebude v seriálu České televize chybět.

Snoby, do jejichž způsobu života nový seriál s humorem nahlíží, prý Mahulena Bočanová v osobním životě nevyhledává. Přesto smířlivě tvrdí: „Ať si každý žije, jak uzná za vhodné.“

Mahulena Bočanová s Lucií Výbornou během rozhovoru, který se tentokrát vysílal z pražského Můstku

To její seriálová paní Mazalová snobka rozhodně je. Je navíc podobná semetrika jako Milada ze seriálu Vyprávěj. A možná se není čemu divit. Seriál Vyprávěj má koneckonců stejného scenáristu jako právě Mazalové.

Jak se jí vlastně hrají potvory? Také na to se jí Lucie Výborná zeptala. A padly i další dotazy. Všechny odpovědi Mahuleny Bočanové si kdykoliv poslechněte v našem audioarchívu.

Záznam celého rozhovoru s Mahulenou Bočanovou a dalšími Hosty Radiožurnálu si můžete poslechnout v iRadiu.

autor: als
Spustit audio