Glosa Pavla Maurera

Máte rádi kuriózní restaurace? V jednom londýnském podniku můžete jíst úplně nazí

Nahá restaurace. Tak to je název pro místo, kde můžete zažít gastronomický zážitek bez oblečení. Lidé, kteří se chtějí najíst nazí, mají takovou možnost v Londýně. Co na to říká Pavel Maurer?

O pořadu

Glosa Pavla Maurera

Čas vysílání: sobota–neděle 12:10  |  Délka pořadu: 3 minuty  
 
Pavel Maurer každou sobotu a neděli po 12. hodině vyzývá: Nejezte blbě! - Foto: Tomáš Novák

Pavel Maurer každou sobotu a neděli po 12. hodině vyzývá: Nejezte blbě!Foto: Tomáš Novák

Nejezte blbě! Víkendové kulinářské glosy známého gastronauta.

Každou sobotu a neděli krátce po 12. hodině vysílá Radiožurnál glosu Pavla Maurera, propagátora dobrého jídla a kvalitního stravování doma i v restauracích. Ve svých glosách se zamýšlí nad úrovní gastronomie v Česku. 

Zajímá vás, jaké jsou zvyklosti v dávání spropitného, jak poznat dobrou restauraci, co to je kvalitní kuchyně a kvalitní servis, ale třeba i jak chutnají exotická jídla a z čeho se má dělat dobrá marmeláda? Také tyto i mnoho dalších otázek souvisejících s dobrým jídlem a pitím dostávají v glosách Pavla Maurera prostor. 

Historie:
Glosy Pavla Maurera se jako součást Víkendového Poledního Radiožurnálu začaly vysílat na konci února roku 2013. 

Autor:  Alžběta Švarcová  (als)
Pořad: Glosa Pavla Maurera  |  Stanice: ČRo Radiožurnál
Čas vysílání: sobota–neděle 12:10  |  Délka pořadu: 3 minuty  
 

Další nabídka

Mobilní verze | Podmínky užití | English
© 1997-2016 Český rozhlas

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace