Dejte hlas hlášce >> Dejte hlas hlášce >>

Glosa Pavla Maurera

Jak se jí v nejlepších restauracích světa? Podle Pavla Maurera je to dokonalý zážitek, ale kantýna je kantýna

Listoval jsem minulý týden seznamem, který uvádí 100 nejlepších restaurantů na naší planetě. Ten seznam je z roku 2014, ale to nevadí, protože když se podíváte tři roky dopředu nebo zpátky, jsou tam většinou stejná jména, jen na trochu jiných pozicích....

O pořadu

Glosa Pavla Maurera

Čas vysílání: sobota–neděle 12:10  |  Délka pořadu: 3 minuty  
 
Pavel Maurer každou sobotu a neděli po 12. hodině vyzývá: Nejezte blbě! - Foto: Tomáš Novák

Pavel Maurer každou sobotu a neděli po 12. hodině vyzývá: Nejezte blbě!Foto: Tomáš Novák

Nejezte blbě! Víkendové kulinářské glosy známého gastronauta.

Každou sobotu a neděli krátce po 12. hodině vysílá Radiožurnál glosu Pavla Maurera, propagátora dobrého jídla a kvalitního stravování doma i v restauracích. Ve svých glosách se zamýšlí nad úrovní gastronomie v Česku. 

Zajímá vás, jaké jsou zvyklosti v dávání spropitného, jak poznat dobrou restauraci, co to je kvalitní kuchyně a kvalitní servis, ale třeba i jak chutnají exotická jídla a z čeho se má dělat dobrá marmeláda? Také tyto i mnoho dalších otázek souvisejících s dobrým jídlem a pitím dostávají v glosách Pavla Maurera prostor. 

Historie:
Glosy Pavla Maurera se jako součást Víkendového Poledního Radiožurnálu začaly vysílat na konci února roku 2013. 

Autor:  Alžběta Švarcová  (als)
Pořad: Glosa Pavla Maurera  |  Stanice: ČRo Radiožurnál
Čas vysílání: sobota–neděle 12:10  |  Délka pořadu: 3 minuty  
 

Sledujte nás

Další nabídka

Mobilní verze | Podmínky užití | English
© 1997-2016 Český rozhlas

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace